Ett rikt land där kvinnorna betalar....

Demokratiska Republiken Kongo är ett land i centrala Afrika med ca 60 miljoner invånare som befunnit sig i ändlösa konflikter i tiotals år. Av alla världens konflikter är det den i DR Kongo som skördat flest offer sedan andra världskriget: 5,4 miljoner människor de senaste tio åren. På grund av allt våld, all undernäring och alla sjukdomar konflikterna för med sig dör 1000 kongoleser varje dag. En miljon människor befinner sig på flykt. Var tredje kvinna har våldtagits, då våldtäkt används som vapen för att förtrycka befolkningen. Efter våldtäkten tar soldaterna sina knivar eller gevärspipor och totalförstör underlivet.

 om ni inte redan vet det så har jag extremt svårt att sova på nätterna... Så i går natt låg jag vaken och såg ett prorgram om Kongo på tv.. Asså jag trode jag skulle svimma
Jag blev så förbannad att jag låg ensam hemma och grät floder för dessa underbara kvinnor!!!!

Var tredje kvinna blir våldtagen och inte nog med det könsstympas e och deras underliv blir totalförstörda... räcker det inte att bara vålta dem?? måste de även förstöras där nere . Helt jävla otroligt !!!

Programledaren intervjuade även soldater som utför dessa grymma handlingar och frågade varför?
Till svar fick de: att för att de ska kunna kämpa och besegra fienden  måste de ha sin magiska dryck och för att den ska fungera måste de vålta.. Men om någon skulle göra så mot deras egen mamma/syster skulle de döda personen!!!
Dubbelmoral... ehh ja jag kan erkänna at jag även har det i vissa frågor men va fan lite vett har man ju i alla fall!

En magisk jävla dryck vad fan är det som händer.. Tror de på det själva måste jag ju säga att lägre IQ får man ju  För fan leta efter!!!! Det fans även en rot i skogen somde äter för att skyddar dem mot HIV!!! IDIOTER!    

Skulle jag träffa någon av dessa idioter skulle jag direkt utan att tveka förstöra deras bajshål med vapen samt skära av dem kuken och så skulle jag hålla dem vid liv så länge det gick för att få se dem lida ut i det yttersta

JAG BÅDE LIDER OCH GRåTER TILLSAMMANS MED DESSA KVINNOR!!!!!

När jag blir ICA handlare och tjänar stora pengar kommer jag att se till att det kommer till nytta för kvinnorna i Kongo!


Mellendagsrea!

Hej Hej =)
 Nu är allt jävla stök över! bara nyår kvar =) jag ska vara med mina bästa vänner såklart!!!! De är verkligen bäata bästa som finns!!!!! Vad skulle jag göra utan dem

jaja Igår var jag och handlade i Täby med en av dem... Cristin. underbar tjej för övrigt =) vi handlade på mellandagsrean. Ånges över hur mycket pengar jag gjorde av med =S men men
köpte i alla fall

Pilatesboll
glödlampor ( till mina julklapps lampor)
trosor ;)
SKOR
CD skivor ( ska bränna ner alla mina bilder som jag har på datan)
Strumpor ( är fan det tråkigaste man kanlägga pengar på)
Body lotsion
Anti fris ( till håret)
Blablabla

Mitt nyårslöfte är i vilket fall som helst att inte gifta mig, inte bli kär och alltid ha jävligt roligt=)

jag har kommit fram till att det är ju helt underbart att vara själv=) tänk att man inte behöver bryu sig om någon annan tråkig jävel som inte vill göra samma saker som jag vill =) Helt jävla underbart

Låter ju faktiskt ganska tragiskt.. hmmmm näääää inte då! tex gick jag har hemma som en liten ensam mupp och klädde min underbara julgran! faktiskt söönt mmm

Cristin med hennes kille Christoffer och hennes nyinhandlade pyamas =)

Mina nya skor jag köppte på rean 200 spänn hmmm överkomligt =)

cristion syr in snören i sina för långa byxor ... undrar om det blev bra tillslut?


Nyårslöfte

Nu är julen över! tänk att det är ett helt år till nästa!
Underbara vänner... Vad ska man göra utan dessa?
Jag kommer aldrig bli kär igen och jag har bestämt mig... giftemål VARFÖR ska man gifta sig folk skiljer sig juh bara.... man ger ju faktiskt löften till varandra i nöd och fuking lust...

Nä jag kommer bli en sådan där ensam kärring med botox och mina katter! 10 st ska jag ha =)

Som sagt kärleken är inte blind...den är fucking retarded

Jul mys

Underbara Söndag =)
Idag har jag julpyntat och fikat med min kära mamma och morfar... helt jävla underbart! Det skulle i och för sig vara mycket trevligare om man delade denna underbara dag med någon som man tycker om så där så man får fjärilar i magen =) men det kanske blir nästa år =)

Granen är uppsatt och tomtarna står i fönstret =)

Allt för att få lite mys i detta jävla väder! Bara så att ni vet HATAR jag snö kyla och mörker bläääääää

happa ni har hafft en lika trevlig dag som jag ;)




vem fan är detta?

Igår kväll satt jag och kollade  igenom min data... ja ni vet rensa bort massa skit som jag inte behöver osv.
och vad hittar jag? 
Jo ett fotto som jag sent kommer att glömma haha
Vart kommer denna bild ifrån?


Vem FAN ÄR DETTA?

Kan ni tänka er mig sitta och stirra in i min egen data och inte fatta någon ting?  


Dagens insats =)

Vaknade pigg och utvilad =)  av att min kära bror knackade på dörren!!! Visst är det härligt att dricka kaffe och äta frukost varje dag med sin underbara bror?

Vi har det verkligen bra! Tänk dig att ha ett eget litet gym dit du kan gå när du vill, hur du vill och med vem du vill =)

Där har jag och Robin varit idag och tränat

Robin: axlar och rygg
Johanna: Mage och rumpa

Varför blir det alltid så? Asså när man går in i ett förhållande blir man värsta soft potatisen. När jag träffade Niklas tränade jag fem dagar i veckan ....men så fort han kom in i bilden slutade jag... Varför? har någon en bra förklaring på det? Och nu när man är singel igen tycker man det är viktigt att träna för att se attraktiv ut på marknaden... mmm det går inte riktigt ihop... vill man inte vara snygg för sin partner?




Sjukaste helgen på inte så länge=)

Asså vad fan gör vi? Vad håller vi på med? varför kan vi inte bara gå utsom alla vanliga idioter? Majsan?

Okej vart ska jag börja? Jag Majsan skulle till hennes syster Paula och fira hennes födelsedag... (Grattis ) vi Korkar upp typ 10 Skumpa var och sen var det full rulle =) Dans och sång in i det sista.

Helt plötsligt bryter vi upp och vi ska till någon knarkfest på Söder... vi vet alla hur dessa människor är.... Vi kommer in och börjar hoppa på en gång (Dansa)

Kort efter att vi anlänt knackar det på dörren... Jo det är grannen (gubben) mitt emot... Istället för att säga: dämpa musiken eller så ringer jag polisen så slänger han ur sig: hit med en drink och låt mig få komma in ! Annars ringer jag polisen.... Hur jävla snurrat är inte det? jag bara undrar? Människor alltså...
När vi kände oss klara på söder gick vi vidare till Village!

Inte nog med att Bartänden försökte blåsa mig på ett glas skumpa så träffar vi slynans kompisar !!! Och jag orkar inte börja diskutera med dem.. Här går vi ut för att festa och glömma vardagen och så möter man de männislkor man minst vill möta... Varför??

När vi vill åka hem Tar vi en taxi (en vit ). Självklart  vill han köra oss svart och Paula som ät jornalist börjar filma honom och säger: jippi detta är min storry =) taxi gubben blir vansinning och snor paulas mobil..och raderar den jävla filmen samtidigt slår han tjejerna ...och rätt som det är slår Minna söta små flickor ner honom =) hahah där fick han!!!! Själv sprang jag och gömde mig hahah vadå jag är singel nu och kan ju inte förstöra mitt ansikte ... då får jag ju aldrig någon kille hahah  det sluta med att jag sprang och hämta Magnus (Paulas kille) sen börjar ju självklart Majsan och Paula att bråka !!!! ååååå tänker jag... det slutar med att Majsan vill åka hem från sumpan till Åkersberka kl 7 på morgonen blablabla vi va hemma 8 och då dog jag på min mycket sköna soffa


Majsan och Jag

Skumpa =)

Dragen

Äntligen på fötter!

Första dagen som känns riktigt bra! Huvudvärken är borta och naglarna är gjorda =)
Idag har Kristina (en av mina bästa vänner) gjort nagelförlängning på mig =) det blev as  ballt!!! Weeeee
Idag var även första passet på gymet, men vad hjälpte det när man glupskar i sig en FET jävla hamburgare efteråt =S.
Varför är det så jävla gott att äta så onyttiga saker?. jag ska nog bli den första människan som uppfinner god nyttig mat.
Morfat ligger fortfarande på sjukuset och de känns väll sådär.... Lilla gubben ja han är som en söt liten gullig gubbe =)

Mina julnaglar


Nu måste vi dra! Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska!!

Ja vart ska man när solen kommer att explodera om sådär 5 miljoner år?
När man legat hemma i tre dagar och inget finns att göra... Ja varför inte börja titta på ett program om solen... så man börjar tänka och bli ännu mer dum i huvudet än vad man redan är!!!!hahah För när man börjar tänka på rymden och sånt shit då blir man ju galen på riktigt!!!
En sak är ju säker i alla fall... jag kommer att vara där..jag menar en sån stor grej går ju bara inte att missa ;)
Och igentligen vad finns bakom rymden?
var tar den slut?
vad betyder evigheten?

Visst blir man cp om man tänker på dessa saker?

Nog om knäppa saker. Morfar ligger fortfarande på sjukhuset men han verkar må bättre i alla fall... vi får hoppas att det går åt rätt håll och att han får komma hem och fira jul med oss the familja=)

fan vad skönt det är at skriva av sig!! detta är ju som en dagbok!! tänk nu när jag har skrivit allt jag vill skriva... då behöver jag ju inte tänka mer på det!
Nu ska jag gå och jobba första dagen!! hoppas det går bra och att jag inte kolapsar framför någon kund eller så!

5 miljoner år har vi på oss =S


Snälla!!

Nu morfar ser det ut som att just din stund har kommit!!! varför? försvinn inte ifrån oss! vi vill ju att du ska vara här! Snart kommer vi till sjukhuset och hälsar på dig men håll ut lite till bara! Jäkla strok försvinn nu!

Morfar fyller 86 år=)


Vem är jag?

Då kanske jag ska berätta lite om mig själv då!

Johanna heter jag och jag bor själv med min underbara lilla pojke Elvis!  mitt liv har varit rena berg och dalbanan det senaste åren. Allt  från stor glädje, endlösa skratt till exterem sorg och saknad! 

För två år sen trodde jag att mannen i mitt liv var funnen... men ack så fel jag hade...
Från att ha delat allt till att vara själv på två röda är en stor omställning! Det visade sig att mannen i mitt liv hade bedragit mig i över en månads tid! Jag ställer mig bara frågan?

Varför? Till svar får man såklart : Det beror inte på dig! ( jag visste inte då om otroheten)  efter lite luskande fick jag ju reda på allt och då menar jag allt!! 

Efter många telefonsamtal med mitt ex och vädjan om att han skulle ta mig tillbaka fick jag nog och sa till honom! Om du inte skriver över huset på mig och jag tar alla grejer kommer jag att berätta om din brors otrohet! (jag är en elak jävel) Han gjorde som jag sa och jag kan inte vara lyckligare än nu!
Denna historia tog all energi och lusten till ett fortsat lyckligt liv så på kuppen gick jag ner 5 kg...

Men nog om det så fokuserar vi på all glädje som finns runt om kring mig =)

Jag bor själv, klarar mig sjäv, har ett underbart jobb, helt galna vänner och underbar familj!

Lägenhet: Med utsikt mot kanalen kan det ju inte bli bättre! samt pool, gym, festlokal pingisrum, bastu!

Klarrar mig själv: Jag har bott själv nu i några månader... fan vad tråkigt det är! men med en bra lön sam underbar familj leker livet som aldrig förr!

Jobb: Jag är utbildad buticksshef och arbetar på en ICA Supermarket.. Helt underbart jobb, fantastiska medarbetare och en extremt skön chef =) Att träffa och göra människor glada är min ppgift i detta liv! 

Underbara vänner: Jag har tre vänner som som aldrig siviker!! Anne-Mai, Claire och Stina... behöver jag säga mer!
Vi är någ lika sjuka i huvudet alla fyra!. Vi festar vi super vi skrattar vi gråter!!! jaa vi gör nog allt tillsammans. och det bästa är!!! vi tröttnar aldrig. Har du haft några vänner som är så?  

Familj: Jag bor granne med min underbara morfar och mamma, Brorsan bor högst upp i huset. När man inte är någon ensamvarg är det mycket skönt att ha dem nära. Min bror som heter Robin är en rolig och galen människa. Vi har alltid så kul när han kommer ner och berättar helgernas roliga historier!
 
Samanfattning: En helt vanlig tjej som älskar sina vänner och lever livet fullt ut!!! Kan vara lika elak som snäll! kom ihåg en sak!! jävlas inte med mig så ska du se att det löser sig ;) 
till cafetMin lilla pojke Elvis
 Tjejerna och jag                                                       Min lilla pojke Elvis


Sjuk i Huvudet!

Här är jag! Jag har aldrig kommit på tanken att skriva om mig själv på detta vis... men efter att ha legat dödssjuk i tre dagar börjar facebook och TV  bli förbannat tråkigt..bläää! kanske ska börja jobba igen! hmmm

Vem är jag? Jaaaa. VEM ÄR JAG?
Sjuk i huvudet, otroligt sällskapssjuk och glad!

Följ mina dagar och läs om johanna och mina vänners galna vardag!

 Ett ansikte


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0