Tisdag

Åååhhhh Vad jag längtar tills på Torsdag då jag äntligen får gåoch jobba :D :D

Som ni alla märker mår jag extremt mycket bättre nu weeeeee :P

Håller på att kolla upp allt som har med bilen att göra.. Vad lån kostar osv så nu sitter jag och väntar på att en bankman ska ringa upp mig :D

Kul att jag tjänar så pass bra nu att jag har råd med en BMW Z3 :D  men som sagt vill bara ha en än så länge!! det kanske blir någon annan bil .. men håller just nu på att titta på en sådan i alla fall ::)
Har hittat en riktigt nice här i Åkersberga med hardtop så man kan köra den på vintern med, svensksåld 2,8 motor. 5700mil Helt perfekt !!! kommer att bli min lilla bäbis ;)

because im worth it :D

hihi


Kommentarer
Postat av: Emelie

Vet inte riktigt var felet är i ditt hjärnkontor, men sjuka har också grundläggande behov som vätska, mat och sömn. Räkningar också för den delen. Du vet ingenting om världen.



Gå till skolan istället för att jobba.

2010-09-14 @ 13:59:05
URL: http://haringen.com
Postat av: Daniel

haha vem som helst kan ju köpa en bil Jossan :P de som kostar är inte att köpa den utan att äga den sörrö, har du kollat försäkring? servicekostnader, reservdelspriser?, skatt? finns en heeel del att tänka på förutom att köpa en bil =)

2010-09-14 @ 22:57:07
URL: http://thelifeofdaniel.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahaa daniel kan du tänka dig att jag är så smart att jag redan kollat upp dessa påverkande faktorer ... inget sexit beteende du har Daniel... inte sexit alls om jag får säga det själv

2010-09-15 @ 00:38:34
URL: http://flippermos.blogg.se/
Postat av: Daniel

oj, förlåt, va inte meningen att dumförklara dig på nåt sätt, ber om ursäkt om de skett nåt missförstånd. Jag försökte väl bara va omtänksam, sorry..

2010-09-15 @ 19:02:09
URL: http://thelifeofdaniel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0